This is an example of a HTML caption with a link.
  • Volg ons nu ook op:

Praktijkinformatie

Oorspronkelijk was de praktijk vanaf het begin van de jaren zestig in gebruik als Groene Kruis gebouw (consultatiebureau). Begin jaren tachtig kreeg het zijn huidige functie als orthodontiepraktijk.

Nadat de praktijk in 1998 is overgenomen van orthodontist H.C.M. Robbe uit Maastricht is deze in de loop der jaren compleet verbouwd en volledig gemoderniseerd. Zoals je inmiddels wellicht hebt kunnen zien is het een praktijk geworden waarin we prettig kunnen werken, maar waarin we ook patiënten alle faciliteiten kunnen bieden die voor een goede orthodontische zorg nodig zijn.

Mw. Schuttelaar heeft ervoor gekozen om samenwerkingsverbanden met andere orthodontisten aan te gaan in de praktijk waar je behandeld wordt. Op de dagen dat Mw. Schuttelaar geen dienst heeft kun je dus een collega van haar aantreffen.

Mw. C.J.M. Schuttelaar

Mw. Schuttelaar is geboren in Haelen en opgegroeid in Echt. Het VWO diploma werd in 1988 behaald aan het Bisschoppelijk College te Echt. Daarna studeerde zij Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 1993 werd het tandartsexamen behaald. De specialistenopleiding Orthodontie heeft zij aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd van 1993 tot 1997. In 1998 is zij verhuisd naar Limburg om vervolgens aan de Hemelsley 14 in Sittard te starten met haar praktijk. Mw. Schuttelaar staat BIG geregistreerd onder nummer 9041744402.

Verkrijgbaarheid orthodontische verzorgingsproducten

In de praktijk zijn de meest voorkomende orthodontische verzorgingsproducten verkrijgbaar. Denk hierbij aan speciale orthodontische tandenborstels, verschillende opzetborstels, diverse soorten tandpasta, diverse soorten ragers, mondspoelingen, reinigingstabletten voor uitneembare beugels, was en zelfs mondbeschermers die je tijdens het sporten kunt gebruiken. We bieden tevens een ruim assortiment electrische tandenborstels aan. Erg handig en je hoeft er niet apart voor naar de drogist of de apotheek. We bieden al deze producten aan tegen lage prijzen als extra service voor onze patiënten.