Volwassenen

Of je nu 19 jaar bent of 59 en je wilt graag mooie rechte tanden en een goed functionerend gebit dan behoort een orthodontische behandeling  zeker tot de mogelijkheden. Wij zien steeds meer volwassenen in onze praktijk en ook  voor deze patiëntengroep zijn er prachtige behandelingsresultaten te behalen.

Orthodontische behandelingen bij volwassenen gaan in principe op dezelfde manier als een beugelbehandeling bij kinderen. Ook bij volwassenen moet eerst een uitgebreide documentatie gedaan worden om te bepalen hoe de behandeling zal moeten verlopen.

Naast de standaard brackets maken vooral volwassenen gebruik van een nieuwe generatie brackets die kleiner zijn, comfortabel dragen en bijdragen aan een effectieve en efficiënte behandeling. Klik hier voor meer informatie over de Empower Clear Braces (engelstalige brochure). Het dragen van deze Clear brackets behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Deze brackets zijn ook minder zichtbaar wat als erg prettig wordt ervaren.

Neem contact op met de praktijk en maak gerust een afspraak voor een eerste consult om te bepalen of wij kunnen helpen met het behalen van een mooi orthodontisch resultaat.  Online aanmelden kan natuurlijk ook.