fbpx

De eerste afspraak

Inschrijven

Als eerste schrijf je je in bij onze praktijk, dat kan via onze website maar je kunt ons ook gewoon bellen op 046-4525348. We plannen vervolgens een afspraak in en ongeveer één week voor de geplande afspraak sturen we je per e-mail het verzoek om de gezondheidsvragenlijst in te vullen die je op onze website kan terugvinden.

Als je een verwijskaart hebt van de tandarts, mag je deze bij het eerste bezoek meebrengen. Tijdens het eerste bezoek krijg je nog geen beugel. De orthodontist luistert naar je wensen, bekijkt je gebit en de stand van je kaken. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn, wat de noodzaak is van een behandeling en wanneer de behandeling het beste kan beginnen.

Je krijgt ook een indicatie van de verwachte kosten. Na afloop kunnen we een tweede afspraak maken voor een wat uitgebreider onderzoek, eventueel is het mogelijk om dit onderzoek aaneengesloten aan de eerste afspraak te doen. Soms adviseren we je om toch nog even te wachten met een behandeling en krijg je later weer een oproep van onze praktijk. Het kan ook zijn dat je mondhygiëne eerst in orde moet zijn, voordat we een beugel kunnen plaatsen. Hier kunnen we je uiteraard mee helpen. Bij de start van de behandeling of als de behandeling nog even wordt uitgesteld wordt je tandarts door ons op de hoogte gesteld.

Terug naar alle behandelingen Aanmelden bij onze praktijk