fbpx

De praktijk

Wanneer naar de orthodontist?

Je gaat naar een orthodontist als je tanden ver naar voren of scheef staan. Je gaat ook naar de orthodontist als je te weinig of te veel ruimte in je gebit hebt. Het kan ook zijn dat je tanden en kiezen niet goed op elkaar passen, waardoor je niet goed kunt kauwen. De orthodontist kan ervoor zorgen dat je tanden en kiezen mooi in de rij komen te staan en goed op elkaar passen. Hierdoor kun je beter kauwen. Rechte tanden zien er ook nog mooier uit en je kunt je gebit ook beter poetsen. Meestal geeft de tandarts je dan een verwijzing voor de orthodontist maar ook zonder verwijzing ben je welkom in onze praktijk in Sittard.

Goed resultaat

Wij geven je informatie over de mogelijkheden en de behandeling en gebruiken verschillende technieken en materialen. Om samen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, is je medewerking natuurlijk van groot belang. Dat betekent bijvoorbeeld het goed schoonhouden van je gebit en regelmatig op controle komen. Door hier veel aandacht aan te geven kunnen controles efficient worden gepland. Dat scheelt weer kostbare tijd.

Kwaliteit

In onze praktijk bieden wij iedereen van jong tot oud complete orthodontische behandelingen aan. Onze orthodontisten en assistenten streven elke dag voor iedere patiënt een optimale behandeling na met aandacht en zorg. Mooie behandelresultaten geven blijvende inspiratie en motivatie aan onze medewerkers. In een goed gestructureerde organisatie zorgen we er samen voor dat een optimale kwaliteit voor iedere patiënt wordt gewaarborgd.