Op onze standaard tarievenlijst staan per 01-01-2019 de prestatieomschrijvingen vermeld zoals die door de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) zijn vastgesteld. De meest voorkomende tarieven per 01-01-2019 vindt u hierWilt u graag de hele beschikking van de NZA inzien dan kunt u die hier lezen.

In hoeverre de orthodontische behandeling vergoed wordt hangt af van de aanvullende verzekering. Kijk goed de polisvoorwaarden na voordat met de behandeling begonnen wordt! Op www.allesoverhetgebit.nl staat veel informatie over tandheelkundige vergoedingen.

Verder vindt u hier het vergoedingenoverzicht orthodontie van verschillende verzekeraars in 2019. Mocht u verder nog  vragen hebben neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

De facturatie van onze declaraties besteden wij uit aan Netpoint Factoring bv. Bij Netpoint is het mogelijk dat u uw declaraties per e-mail kunt ontvangen, daarnaast is er een speciale website www.uwdeclaraties.nl beschikbaar waar u alle declaraties kunt terugkijken, eenvoudig een kopie kunt opvragen en de antwoorden op de meest gestelde vragen kunt vinden. Netpoint Factoring is te bereiken op patiëntentelefoonnummer 0416-541509.  Aan dit nummer zijn geen kosten meer verbonden. Voor de betalingsvoorwaarden van Netpoint klikt u hier. Voor algemene informatie over Netpoint klikt u hier